Bestuursbesluit 24 maart 2020 i.v.m. het coronavirus.

25 March 2020

Beste cliënt.

Naar aanleiding van de besluiten die de regering maandagavond bekend heeft gemaakt, zijn wij genoodzaakt om onze uitgifte opnieuw aan te passen. Ons uitgangspunt is nog steeds dat we zo lang mogelijk open willen blijven en u willen helpen, maar dat kunnen we niet zonder uw medewerking. Voor deze week gaan we de uitgifte als volgt doen.

Kom niet onnodig vroeg! Het hek gaat 's morgens niet eerder open dan 9.15 uur en dan starten we ook direct met de uitgifte. Op de middaggroep doen we een dringend verzoek om alstublieft niet voor 12.30 uur te komen.

  • Per huishouden kan slechts één persoon worden toegelaten tot het gebouw.
  • De uitgifte vind niet in de gebruikelijke ruimte plaats.
  • Direct bij binnenkomst in de hal wordt een door ons gevulde tas met inhoud aan u overhandigd.
  • Daarna wordt buiten bij het fietshok nog een doos met inhoud aan u verstrekt en daar krijgt u ook het brood.
  • Roken is vanaf vandaag voorlopig niet meer toegestaan op het terrein, omdat dan te veel mensen bij elkaar gaan staan en de gevraagde afstand van 1 1/2 tot 2 meter niet meer door ons gegarandeerd kan worden en we de kans lopen een boete te krijgen.
  • U wordt heel dringend verzocht pas uit de auto te komen als u aan de beurt bent. Hierdoor beperken we het risico dat we toch te dicht bij elkaar komen.
  • Samenscholing is niet toegestaan, houd afstand van elkaar!!!!!!!!
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet, we hopen de eventuele wachttijd zoveel mogelijk te beperken.

We moeten het doen met veel minder vaste vrijwilligers dan anders, omdat velen van ons niet inzetbaar zijn, omdat ze in de risicogroep vallen. Als blijkt dat we onvoldoende op uw medewerking kunnen rekenen en dat klanten zich niet houden aan alle voorschriften dan is de kans groot dat we de uitgifte op een gegeven moment toch moeten stoppen. U heeft het met z'n allen zelf in de hand. Denk niet alleen aan uzelf, maar houd ook rekening met anderen!

Meer nieuws
Bestuursbesluit 24 maart 2020 i.v.m. het coronavirus.