Het is bijna zover. DE GROTE INZAMELINGSACTIE

6 December 2016

Het is bijna zover. DE GROTE INZAMELINGSACTIE van de Voedselbank Appingedam-Delfzijl gaat op zaterdag 10 december van start met deelname aan de kerstmarkten in Appingedam en Loppersum. De inzameling bij de supermarkten begint op vrijdag 16 december  en duurt tot en met 22 december.

We zijn heel blij met de steun en betrokkenheid van o.a. HavenstadFM, colleges van B&W van de betreffende gemeenten, supermarkten, onderwijsinstellingen, kerken, theater “De Molenberg”, DeJe Transport, organisatoren van kerstmarkten, Brasserie Meer in Loppersum en mensen die bereid zijn, samen met onze vrijwilligers, de schouders eronder te zetten en zich spontaan hebben gemeld om de stands bij de kerstmarkten en in de supermarkten te bemensen. Zonder hen redden we het niet.

We zoeken nog steeds vrijwilligers die bereid zijn op één van de actiedagen (16, 17, 20, 21 en 22 december) 2 à 3 uur bij een plaatselijke supermarkt te staan om producten in te zamelen. U kunt zich melden via vbad2014.8@gmail.com of via telefoonnummer 06-22276297.

We hopen dat de acties in Delfzijl, Appingedam, Loppersum en omstreken een groot succes zullen worden zodat we, ook in 2017, in staat blijven voedselhulp te blijven verstrekken aan alleengaanden en gezinnen, waaronder kinderen, die dag in dag uit worstelen met het feit dat ze niet beschikken over voldoende middelen van bestaan.
Bij een geslaagde actie hebben we hopelijk weer een buffer, waaruit we enige maanden kunnen putten.


We doen dan ook een dringend beroep op u gehoor te geven aan de vraag of u iets wil geven. Uiteraard doen we na afloop van de actie, via de streekbladen, onze website en facebookpagina spoedig verslag van het eindresultaat.
 

Meer nieuws
Het is bijna zover. DE GROTE INZAMELINGSACTIE