Vrijwilligers gevraagd voor de decemberactie!

29 October 2019

De afgelopen jaren hebben wij in december zeer succesvolle inzamelingsacties gehouden bij diverse supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

Dat is nodig om alle cliënten wekelijks van een voedselpakket te kunnen voorzien. Onze voorraad wordt gedurende het jaar kleiner en daarom moeten wij ook dit jaar weer een beroep doen op het winkelend publiek om voedselproducten te doneren. Wij zijn zo vrij om u alvast te informeren dat wij op 20 en 21 december weer een inzamelingsactie organiseren bij de supermarkten in ons werkgebied (bij de Albert Heijn in Appingedam op 6 en 7 december).

Wij maken een rooster voor die dagen en plannen 2 mensen in die ons gedurende twee uur helpen in de winkels. Na die twee uren is er een wisseling van de wacht. En er is ook weer veel hulp nodig bij het sorteren van de producten in onze hal. Dat zal op de dagen van de actie en in de weken erna moeten worden gedaan. Voor deze actie zijn in totaal meer dan 100 vrijwilligers nodig!

Kunt u zich een paar uur inzetten voor onze medemensen die van een zeer beperkt inkomen rond moeten komen?
Stuur dan een berichtje via Facebook of stuur een mail naar info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl. Graag een telefoonnummer en een emailadres vermelden waarop we u kunnen bereiken.

Onze bestuursleden Bram van der Krieke of Hennie de Vries nemen dan contact op.
 

Meer nieuws
Vrijwilligers gevraagd voor de decemberactie!