Nieuws

Fantastische opbrengst van de decemberactie van de voedselbank!

De inzamelingsacties van en voor de Voedselbank Eemsdelta zijn een zeer groot succes geworden. Door de geweldige inzet en medewerking van meer dan 100 vrijwilligers, de inzamelingsacties bij diverse supermarkten, giften van particulieren, de verlotingsactie voor de motor van Henk de Haan, de diverse acties van kerken uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum en donaties van vele bedrijven, scholen en verenigingen is het gelukt om 600 bananendozen en bijna 50 kerstpakketten vol met hoogwaardige voedselproducten af te leveren in het magazijn van de voedselbank.

Lees meer

20 en 21 december Kerstactie

Op 20 en 21 december kan het publiek lang houdbare voedselproducten en Douwe Egberts waardepunten inleveren bij de drie Jumbo vestigingen in Delfzijl en Appingedam, bij de AH in Loppersum en Delfzijl, bij de Spar in Wagenborgen en bij de COOP in Appingedam en Spijk in het kader van de grote decemberactie van de provinciale voedselbanken.

Lees meer

Feestelijke week Voedselbank Appingedam-Delfzijl

De Voedselbank Appingedam-Delfzijl heeft een drukke, maar feestelijke week achter de rug. Op 10 april is in het bijzijn van veel genodigden de officiële opening van haar nieuwe onderkomen verricht door wethouder Meindert Joostens van de gemeente Delfzijl.

Lees meer