Procedure aanvraag

Een aanvraag voor onze ondersteuning mag door uzelf worden ingediend of via maatschappelijke en hulpverlenende organisaties en bewindvoerders. De aanvraag moet online worden ingevuld en verzonden.
Nadat het formulier is verzonden, staat er ​vanaf de eerstvolgende vrijdag ​een voedselpakket voor u klaar op onze locatie aan de Waddenweg 2 in Delfzijl.

Graag twee grote boodschappentassen/ big shoppers meenemen! Zie ook uitgifte pakket.

U ontvangt ongeveer twee weken na het indienen van de aanvraag een schriftelijke bevestiging met een voorlopige toekenning van onze hulp voor 3 maanden en waar en wanneer u uw pakket op kunt halen.
​In die periode ​ontvangt u een brief van ons om een afspraak te maken met Cadanz Welzijn voor een intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt bepaald of uw ondersteuningsperiode verlengd kan worden.

Als u problemen hebt met het invullen van het formulier kunt u terecht bij het steunpunt administratie van Cadanz Welzijn:
Waddenweg 4 9933 KH Delfzijl
Burg. Klauckelaan 16 9902 KZ Appingedam
Stadshaven 23 9902 DA Appingedam
Stationslaan 10 9919 AB Loppersum
email: info@cadanzwelzijn.nl
telefoonnummer: 0596-745024

Er wordt met de grootst mogelijke zorg gewaakt over uw privacy. Gegevens worden, tenzij met uw toestemming, niet aan anderen ter beschikking gesteld of ter inzage gegeven. De Voedselbank Eemsdelta en een ieder die betrokken is bij de toekenning van en/of uitdeling van de pakketten, is verplicht zich strikt te houden aan de regels betreffende de privacy van de cliënt. 

Procedure aanvraag